DOBRODOŠLI NA STRANEH PODJETJA 'PREMIK UKČE'

Družinsko podjetje Premik Ukče - Sašo Korošec s.p. deluje že od leta 2000.

V podjetju 'Premik UKČE' se ukvarjamo z obdelavo in preoblikovanjem kovin. Izdelujemo nadstreške, vrata, ograje, stopnišča, kmetijsko ter gradbeno mehanizacijo. Izdelujemo tudi kovinske elemente, kateri naredijo vaš vrt ali hišo še bolj posebno in unikatno. To so predvsem korita za rože, vrtna oprema, okrasne izdelke ter izdelke po vaših željah.

Izdelke, ki jih nudimo, izdelamo po željah kupca, načrtih vašega arhitekta ali naših strokovnjakov. Na podlagi ogleda, pogovora in vaših skic bomo skupaj našli ustrezno in kvalitetno rešitev za uresničitev vaših želja. Prednost našega podjetja je individualen pristop, kjer se lahko prilagodimo že obstoječim elementom v vašem vrtu in hkrati nudimo unikaten izdelek.

 

KOVINA, KOT NAŠA GLAVNA SUROVINA

Naše podjetje ponuja široko paleto izdelkov, tako za domačo rabo, kot tudi za kmetetijske in gradbene stroje. Naša glavna surovina je kovina, ki v naših delavnicah pod roko izkušanih mojstrov, dobi svoj čar.

Delamo z različnimi kovinskimi materiali. Za izbiro materiala se odločamo ob izdelavi in obdelavi samega izdelka - mora biti nosilen, trden, hkrati tudi privlačen ...

Vse kovinske izdelke lahko, na željo stranke, zaščitimo pred vremenskimi in okoljskimi vplivi in sicer s površinsko obdelavo. V okviru izdelave končnih produktov, nudimo:

  • prašno barvanje;
  • klasično (mokro) barvanje;
  • galvansko cinkanje;
  • in vroče cinkanje.
Spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Z uporabo naših strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Želim izvedeti več